Skip to main content

Avoimia työtehtäviä

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia joukkoomme sekä harvestereiden, että metsätraktoreiden ohjaimiin.

Töitä on tarjolla eri puolilla toimialuettamme. Toimintamme painopistealueita ovat seuraavat seutukunnat: Hämeenlinna, Salo, Hyvinkää, Kouvola, Jämsä ja Padasjoki.

Konekalustomme on vihreää ja keltamustaa, ihan uudesta muutaman vuoden ikäiseen. Kaikissa koneissa on huoltosopimus. Määräaikaishuoltojen takia ei käsiään tarvitse sotkea. Oikein ryskähommiin meillä on avuksi myös omia asentajia, Hämeenlinnassa korjaamo ja Jämsään valmistumassa toinen. Mutta hyvähän se on itsekin jotain osata.

Ehdoton edellytys työssä menestymiseen on kokemus vastaavista tehtävistä ja koneen käyttötaito. Kuljettajat ovat meille käyntikortti joten asiakasyhteyden ja laadun merkitys tulee ymmärtääa. Työohjeet, työmaakartat ja tuotostiedot kulkevat sähköisesti eli tietokone ei voi olla vieras laite.

Seuraamme työmme tuottavuutta ja kannattavuutta. Se auttaa meitä kehittymään yrityksenä ja työntekijöitämme ammattilaisina. Tuottavuuden seuranta mahdollistaa myös kannustavat ansaintamallit työntekijöillemme.

Työtä tehdään yksin, mutta kahdessa vuorossa joten itsensä ja työkavereiden kanssa on tultavat toimeen. Esimiehet ohjaa ja opastaa, mutta jokaisella kuljettajalla on valtava vastuu oman työnsä tuloksellisuudesta ja laadusta.

Pyrimme panostamaan työhyvinvointiin ja -turvallisuuteen. Saunaillat ja yhteiset retket ovat kivoja, mutta päätavoitteemme on tarjota kaikille työntekijöillemme hyvää arkea luonnonvara-alan haasteet huomioon ottaen.

Työhakemukset ensisijaisesti kotisivujemme hakulomakkeen kautta : HAKULOMAKKEELLE