Skip to main content

Avoin työtehtävä: operaatioesihenkilö

Metsäkonepalvelu Oy vahvistaa operaatiotiimiään uudella metsätoimihenkilöllä. Etsimme operaatioesihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen.

Operaatioesihenkilönä toimit osana ammattitaitoista operaatiotiimiä ja olet mukana vastaamassa asiakkaidemme puu-, metsäenergia sekä maanmuokkaustilausten toteutumisesta asiakkaiden palvelukuvausten mukaisesti. Metsäkoneenkuljettajien esihenkilötyö on tehtävässä tärkeässä osassa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä ongelmanratkaisutaitoja. Organisointikyky ja suunnitelmallinen työtapa varmistavat metsäkoneenkuljettajien työn tehokkaan sujumisen.

Toivomme sinulta metsäalan ammattikorkeakoulu- tai yliopistotason koulutusta sekä aiempaa työkokemusta metsäalalta. Toimistomme sijaitsevat Hämeenlinnassa ja Jämsässä. Työhön kuuluu yksi-kaksi toimistopäivää viikossa, muuten sitä on mahdollista hoitaa kykysi mukaan etätyönä.

Tarjoamme sinulle paikan osana ammattilaisten tiimiä, josta löytyy apua ja tukea työssäsi menestymiseen. Operaatiotiimissämme työskentelee kahdeksan henkilöä, kaikkiaan toimihenkilöitä Metsäkonepalvelussa on 13.

Sähköiset hakemukset palkkatoiveineen operaatiopäällikkö Sirpa Henttoselle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 8.5.2024 mennessä. Työn aloitus 1. kesäkuuta tai sopimuksen mukaan.

Metsäkonepalvelu Oy on Suomen ja pohjoismaiden suurin puunkorjuuyritys. Tuotamme teollisille asiakkaillemme koneellisia puunkorjuu- ja maanmuokkauspalveluita. Vuosittainen hakkuumäärä on noin 2,5 miljoonaa kuutiometriä. Toiminta-alueemme ulottuu Uudeltamaalta Varsinaissuomeen, Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen kautta Pirkanmaalle, Keski-Suomeen sekä Kymenlaaksoon. Henkilöstöä on noin 140. Lisäksi Ruotsissa on tytäryritys MKP Sverige AB, jossa työskentelee noin 40 henkilöä.

Metsäkonepalvelu Oy:n visio on olla kestävä, kehittyvä ja hyvinvoiva metsäalan menestystarina. Arvojamme ovat vastuullisuus, asiakaslähtöisyys, ihmiset ja toimitusvarmuus.