fi Finnish sv Swedish

Ledig plats: skogsbrukstraktorförare

Vi letar efter vårt skickliga team skogsbrukstraktorförare för transport av avverkat virke med skog.

Som ett arbetsområde främst Hämeenlinna (VT3 österut till provinsgränsen). Det mesta av skörden reform skörden, på enklientwebbplatser, under överinseende av kundens arbetshantering. Som arbetsmaskin Komatsu 855 Comfort Ride-Forest traktor VM 2018.

Arbetsordern måste ta hänsyn till kundens specialbeställningar. För att lyckas i positionen krävs flexibilitet, samarbetsförmåga och förmågan att organisera sitt eget arbete tillsammans med skördarföraren och kundens arbetsledning. Uppgiften bör vara att hantera användningen av kundens informationssystem (detta kommer att instrueras).

Vi kräver av vår loggningspersonal: åtminstone akut första hjälpen beredskap, ett skogsnaturhanteringskort och ett arbetssäkerhetskort. I avsaknad av någon av kvalifikationerna är det möjligt att slutföra examen tillsammans med arbetet.

Vi anser att kunskaper och färdigheter som motsvarar yrkeskvalifikationerna i fält eller förvärvats på andra sätt som motsvarar yrkesutbildningen inom skogstransportarbete och ett jobb som motsvarar arbetserfarenhet är en fördel.

För kandidaten erbjuder vi ett utmanande, ansvarsfullt och oberoende jobb där du har möjlighet att påverka ditt eget arbete.

Arbetet kan börja enligt avtalet. Slutför uppgiften så snart en lämplig person hittas.

Ytterligare information och applikationer:

På grund av sommarsemestern vi hoppas ansökningar och frågor främst via jobbsökningsformuläret eller e-post på vår webbplats.

Teemu Tolppa, Operations Manager, teemu.tolppa (a) mkpd.fi eller Timo Tolppa, VD och koncernchef, timo.tolppa (a) mkpd.fi


© 2021 Metsäkonepalvelu Oy. Alla rättigheter förbehållna. Drivs av Procentsats