Rekrytointi

Linkki työnhakukaavakkeeseen: TYÖNHAKUKAAVAKE

Linkki työnhakukaavakkeen tietosuojaselosteeseen: TIETOSUOJASELOSTE

Tietoa avoimista työpaikoistamme löydät kotisivumme Uutiset-osiosta sekä Työvoimahallinon internetsivuilta osoitteesta www.mol.fi

Avoimiin paikkoihin voit jättää hakemuksen työnhakukaavakkeen kautta. Linkki kaavakkeeseen sivun yläreunassa. Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoimia työpaikkoja, mutta olet kiinnostunut työskentelystä Metsäkonepalvelu Oy:ssä, jätä avoin hakemuksesi työnhakukaavakkeen kautta niin otamme sinuun mahdollisuuksien mukaan yhteyttä.

Työnhakukaavakkeen tietosuojaselosteen pääset lukemaan sivun ylälaidassa olevan linkin kautta.

Ohjeita työ- tai harjoittelupaikan hakijalle:

Hakemukset ensisijaisesti internet- sivujemme työnhakukaavakkeen kautta. Lisätietoja voi laittaa sähköpostilla. Jos soitat niin varmista, että puhelinnumerosi on näkyvissä ja, että numerolle löytyy yhteystiedot numeropalveluista. Mikäli tavoittelemasi henkilö ei vastannut, lähetä yhteydenottopyyntö tekstiviestillä tai sähköpostilla

Valitettavasti emme ehdi vastata kaikkiin hakemuksiin henkilökohtaisesti mikäli avoimeen työtehtävään tulee paljon hakemuksia.

Työskentely Metsäkonepalvelu Oy:ssä

Metsäkoneenkuljettajia on konsernin palveluksessa Suomessa noin 140. Kuljettajien työnjohdosta vastaavat operaatioesimiehet, joiden vastuualueet on jaettu maantieteellisesti sekä asiakasyhtiöittän. Huolloista vastaa ammattitaitoinen huolto-organisaatio huoltoesimiehen johdolla. Suuremmat korjaustyöt tehdään konevalmistajien huoltokorjaamoilla tai omalla korjaamolla Hämeenlinnassa. Pieniä huoltotöitä ja tarvikkeiden varastointia varten käytössä on omat huoltopisteet Salossa, Jämsänkoskella, Korpilahdella ja Kouvolassa. Siirtopalveluista suurin osa ostetaan ulkopuolisilta palveluntuottajilta.

Metsäkonepalvelu Oy hoitaa työnantajavelvoitteensa TES:n mukaisesti. Palkanmaksu tapahtuu kerran kuukaudessa. Kuljettajat voivat työskennellä joko suorite- tai tuntiperusteisella palkalla.

Laajan toimialueen ja asiakaspohjan sekä konekapasiteetin ansiosta voimme tarjota alan sesonkiluonteisuuteen nähden tasaisen vuotuisen työmäärän. Käytössämme oleva kalusto pyritään pitämään ajanmukaisena ja työlajeittain tarkoitukseen soveltuvana.

Pyrimme myös kehittämään työntekijöidemme ammattitaitoa; järjestämme vuosittain 1-2 koulutuspäivää koko henkilökunnalle sekä kohdennetusti tarpeen vaatiessa lisäkoulutusta aihepiireittäin yhdessä alan sidosryhmien kanssa (mm. asiakasyritykset, laitevalmistajat).

Työhyvinvointi

Henkilöstömme hyvinvointi on myös työnantajan etu. Vuosittaisten koulutuspäiviemme yhteydessä järjestämme myös työhyvinvointiin liittyvää ohjelmaa. Työhyvinvoinnin edistämiseksi olemme tehneet yhteistyötä mm. Työterveyslaitoksen ja eläkeyhtiöiden kanssa kanssa. Yhteistyötä on tehty työsuojelun, työergonomian ja työssä viihtymisen edistämiseksi. Työntekijöillemme tarjoamme maksuttoman, ylesilääkäritasoisen työterveyshuollon.

Kannustamme henkilöstöämme liikkumaan. Yrityksessä on käytössä liikuntasetelijärjestelmä sekä muita kannustimia liikkumiseen. Henkilöstössämme on aktiivisia eri urheilulajien harrastajia joten myös työporukalla on mahdollisuus lähteä liikkumaan.

Mitä edellyttämme työntekijöiltä:

- alan ammattitutkinto tai jokin muulla tavalla hankittu pätevyys alalle (pitkä työkokemus)

- metsäalan luonnonhoitokortti, työturvallisuuskortti, ensiapukoulutus sekä harvesterin kuljettajilla kasvinsuojelututkinto (juurikäävän kemiallinen torjunta). Uusien työntekijöiden kohdalla osassa pätevyyksiä voidaan työhönottotilanteessa joustaa ja pätevyydet järjestetään ajantasalle ensimmäisen työvuoden aikana

- tietojenkäsittelyvalmiudet (Windows- ohjelmat, sähköposti, internet)

- palveluhenkisyys ja tiimityötaidot

- halu kehittyä alan ammattilaisena sekä kyky arvioida omia taitoja ja koulutustarpeita